Sangundervisning i sang og mindfulness

 
 
 

Hej & velkommen til dig.

Jeg er så glad for at du er her, hvor du kan få hjælp og støtte til, at udvikle dig og lære at synge og udtrykke dig, til mere glæde og velvære i dit liv;)

Sang er nemlig en vigtig og effektiv udtryksform og metode til selvudvikling. Det er sjovt og inspirerende og du mærker effekten med det samme.

Når vi synger er vi aktive, kreative og i fuld gang med at handle positivt og det er noget af det bedste du kan gøre for dig selv. At synge skaber glæde og positive resultater i dit liv.

Min dør er åben til et forum, hvor du er i trygge, professionelle rammer og hvor du kan udfolde dig kreativt.

Hvad tilbyder jeg dig?

Du begynder med en prøve lektion, hvor vi lige hilser på, hinanden og får os en snak og hvor du fortæller lidt om dig og om, hvad du gerne vil starte med at fokusere på i undervisningen.

Vi prøver os lidt frem og finder ud af hvad du har lyst til at synge og så er vi i gang;)

Vælg en fast dag i ugen og et passende tidspunkt for dig, hvor du har 45 minutter til, med min hjælp, at gøre noget godt for dig.

Kroppen er vores instrument og vi starter altid med at lave nogle enkle, effektive yoga inspirerede fysiske øvelser for åndedræt og afspænding af kroppen ( varighed og øvelser efter behov) Jeg lægger vægt på, at skabe forbindelse mellem sind og krop og på, at finde ro og fred, så vi lige for en stund, får lukket af for hverdagens travlhed og forpligtelser. Og så går vi i gang med at synge.

Kan du spille et instrument, er du velkommen til at akkompagnere dig selv i undervisningen, keyboard og akustisk guitar stilles til rådighed.

Vi bruger instrumentale tracks på nettet, hvor der er et stort udvalg tilgængeligt, af nye og ældre sange, i stort set alle genrer og stilarter. Er der en sang du gerne vil synge, som ikke kan findes i en instrumental version, kan jeg få lavet en version til dig. Det er ofte tilfældet med de danske sange. Det er vigtigt at synge noget du kan lide og som passer til dig. Det skal være tilpas udfordrende i sværhedsgrad, så du rykker dig, og samtidig også er sjovt at synge.

Vi arbejder gradvist med grundlæggende sangteknik (Cathrine Sadolin) hvor vi afhjælper spændinger i kæber, læber, tunge, nakke, hals, så du synger sundt og afslappet. Sang kræver energi og fysik og vi arbejder med at bruge kroppen rigtigt og udnytte dine ressourcer. Vi øver gehør, at synge rent og ramme tonerne. Rytmisk finder du dig til rette i musikken og træner at mærke og følge pulsen. Udtryk og fortolkning har vi fokus på. Hvad handler sangen om?, hvad er det du gerne vil udtrykke?. Vi træner din tonale rækkevide, hvor dybt og højt/lyst synger du og kan vi skubbe lidt til de grænser. Der er sjove effekter at eksperimentere med, forskellige teknikker, fraseringer og klange …… der er massere af muligheder ;)

Til hvem?

Det kan sagtens være grænseoverskridende at synge og skubbe til rammerne af ens komfortzone, men det er netop derfor det er så effektivt at synge, når man gerne vil styrke sin selvtillid og udvikle sit selvværd.

Hvordan?

Jeg underviser ud fra Cathrine Sadolins, Komplet sang teknik, og igennem mange års erfaring, som sangerinde og som underviser, ved jeg, at dettte er en virkelig god, sund og effektiv fremgangsmåde, egnet til sangere på alle niveauer.

Sang & Mindfulness

Jeg oplever mere end nogenside, hvor effektivt og positivt det virker, at bruge sang som et redskab til at modvirke stress, bekymringer, tungsind, frygt og spændinger psykisk og fysisk. At synge er simpelthen uomtvisteligt, en positiv aktivitet der gir os velvære. Det er en aktiv måde at arbejde med sig selv på, der giver resultater med det samme.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til Sang Og Glæde.

Kh Heidi