Min musik

Jeg har udgivet to albums “Audioballerina” 2008 og “Talisman” i 2011. Jeg har længe været i processen med, arbejdet på mit tredje kommende album, “Breaking The Firewall”, som jeg har skrevet og komponeret i samarbejde med guitarist Sebastian Sandstrøm og pianist Toke Allisstone. Dato for release er endnu ikke fastlagt. Jeg er pt. i gang med at samle nye musikere til et mindre setup, som det er planen at tage ud og spille live med i Dk, indenfor nærmeste fremtid. Jeg glæder mig til at dele musikken og mærke publikums reaktion på sange fra både Talisman og fra kommende album “Breaking The Firewall”, samt også flere nye sange.


De sidste ca 4 år, har jeg rejst meget i Caribien, hvor jeg optræder og skriver musik i et duo samarbejde med en amerikansk guitarist, Steven Katz, under navnet Svelmøe/Katz.

Jeg er yderligere i arbejdsprocess med flere forskellige musikalske samarbejder, med fortolkning af andres musik og ny original musik, i Danmark og i udlandet. Min musik varierer meget i forhold til hvem jeg arbejder sammen med og det er altid en eksperimenterende, spændende, kreativ og alsidig proces. Mine tekster er personlige og autentiske i forhold til hvem jeg er og hvor jeg befinder mig i livet.

 
 
35108-300x300.jpg

AUDIOBALLERINA

Audioballerina er min debut plade, som jeg har skrevet, komponeret og indspillet i samarbejde med Thomas Blachman og Kasper winding på Frederiksberg i KBH i sommeren 2008. Vi gik i gang med arbejdet i foråret 2008, umiddelbart efter afslutningen af danmarks premieren på den første sæson af DR ́s underholdningsprogram X Faktor, som jeg deltog i. Audioballerina blev udgivet på pladeselskabet Universal Music i efteråret 2008 og gik guld i januar 2009. Efterfølgende var jeg, sammen med et hold musikere, på tour rundt i Danmark, hvor vi spillede på en bred vifte af spillesteder samt Skanderborg og Langelands festival.

73898-300x300.jpg

TALISMAN

Talisman er mit seneste album, udgivet på pladeselskabet Playground i 2011. Alle sangene på albummet, har jeg skrevet, komponeret og indspillet i samarbejde med bassist Mogens Palsbøll og Pianist Daniel Fridell, med undtagelse af track 8, Awake, som jeg har skrevet og indspillet i samarbejde med Allin Kolind Bang og Toke Allistone. Albummets ene cover nummer, track 6, Shame On Us, er skrevet af Jonatha Brooke og jeg har indspillet det sammen med Tim Christensen og hans musikere. Talismans visuelle udtryk er inspireret af den mexicanske malerinde Frida Kahlo og hendes malerier, som jeg er dybt fascineret af og har et særligt forhold til. Billederne er taget af fotograf Les Kaner og det grafiske arbejde har jeg fået hjælp til af Maria Bramsen.