Sang og mindfulness

 
 
 

Hvad tilbyder jeg?

Vælg en fast dag i ugen og et passende tidspunkt for dig, hvor du har 45 minutter til, med min hjælp, at gøre noget godt for dig.

Vi starter som regel med en kop te og en lille snak (varighed og indhold efter behov) så kommer vi lige ud på gulvet og laver nogle enkle, effektive yoga inspirerede fysiske øvelser for åndedræt og afspænding af kroppen.( varighed og øvelser efter behov) Kroppen er vores fundament og den er vores instrument når vi synger. Jeg lægger stor vægt på, at skabe forbindelse mellem sind og krop og på, at finde lidt ro og fred, så vi lige for en stund, får lukket af for hverdagens travlhed og forpligtelser. Og så går vi i gang med at synge. Kan du spille et instrument, er du velkommen til at akkompagnere dig selv i undervisningen, keyboard og akustisk guitar stilles i så fald til rådighed.Vi bruger instrumentale tracks på nettet, hvor der er et stort udvalg tilgængeligt, af nye og ældre sange, i stort set alle genrer og stilarter. Det er vigtigt at synge noget vi kan lide og som passer til os, i forhold til at være udfordrende så vi rykker os, men som også er i den rette sværhedsgrad, så det er sjovt at synge og at blive vant med sin egen stemme. Vi arbejder gradvist med grundlæggende sangteknik, hvor vi afhjælper spændinger i kæber, læber, nakke, hals mm. så vi synger sundt og afslappet. Sang kræver energi og vi arbejder med at bruge kroppen rigtigt og udnytte alle vores resourcer. Vi øver gehør, at synge rent og ramme tonerne. Rytmisk øver vi os i at finde os til rette i musikken og mærke og følge pulsen. Udtryk og fortolkning har vi fokus på. Hvad handler sangen om?, hvad er det vi gerne vil udtrykke?. Vi øver os på, at udvide vores tonale rækkevidde, hvor dybt og højt/lyst, vi kan synge. Der er sjove effekter at eksperimentere med, teknikker, fraseringer og klange …… der er en masse at tage fat på og det er en sjov måde at arbejde med sig selv på.

 

Til hvem?

Måske er du en af mange, hvor det med bare at samle mod til, at lukke lyd ud og høre sin egen stemme, er en stor udfordring? Så skal du ikke lade dig skræmme af beskrivelsen oven for. I så fald det er der du er, så er det bare her vi tager fat og starter. Den gode nyhed er, at det er en meget nemmere udfordring end man tror, og når man først er kommet i gang, er det slet ikke til at stoppe igen.

Alle er velkomne: piger, drenge, børn, unge, voksne og ældre. Nybegyndere, øvede og jer der aldrig har sunget før.

 

Hvordan?

Jeg underviser ud fra Cathrine Sadolins, Komplet sang teknik, og min egen ekspertise. Igennem mange års erfaring, som sangerinde og som underviser ved jeg, at dettte er en virkelig god, sund og effektiv fremgangsmåde, egnet til sangere på alle niveauer.

 

Sang & Mindfulness

Jeg oplever mere end nogenside, hvor effektivt og ovenud positivt det virker, at bruge sang som et værktøj til at modvirke stress, bekymringer, tungsind, frygt og spændinger psykisk og fysisk. At synge er simpelthen uomtvisteligt, en positiv aktivitet der gir os velvære. Det er en aktiv måde at arbejde med sig selv på, der giver resultater med det samme.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til Sang Og Glæde.

Kh Heidi